Jak vybrat kysané a sterilované zelí
František Mariánek, 4. duben 2013
Jak vybrat kysané a sterilované zelí
Kysané zelí už dávno není to, co bývalo.

Výroba tvarohu s využitím ultrafiltrace
František Mariánek, 23. březen 2013
Výroba tvarohu s využitím ultrafiltrace
Výběr technologie výroby tvarohu závisí především na požadovaných parametrech tohoto produktu s ohledem na jeho následné využití.

Tisková zpráva SVS ČR
František Mariánek, 25. únor 2013
Tisková zpráva SVS ČR
Konina prokázána v kuličkách a hamburgeru

Tisková zpráva SVS ČR
František Mariánek, 18. únor 2013
Tisková zpráva SVS ČR
Možná, že i v Čechách..

Vliv předběžného ošetření jablek před sušením na kvalitu konečného výrobku
agronavigator.cz , 1. únor 2013
Vliv předběžného ošetření jablek před sušením na kvalitu konečného výrobku
Použití kyseliny citronové k zabránění hnědnutí se osvědčilo v kombinaci se sublimačním, ale nikoli s konvekčním sušením.

Soutěž
Přispěvovatel , 27. září 2012
Soutěž

Vyhrajte dovolenou, která chutná! Soutěž probíhá od 1. 9. do 30. 11. 2012.


Regionální potravina
František Mariánek, 15. září 2012
Regionální potravina
Regionálním potravinám přijdou na chuť i televizní diváci

Regionální potravina
František Mariánek, 12. září 2012
Regionální potravina
Regionálním potravinám přijdou na chuť i televizní diváci

Tisková zpráva   MZe  ČR
František Mariánek, 6. září 2012
Tisková zpráva MZe ČR

Ministr Petr Bendl na konferenci AQUA 2012: Kapři mají téměř kvalitu biopotravin


Biopotraviny
František Mariánek, 4. září 2012
Biopotraviny
Biopotraviny nejsou hodnotnější ani zdravější, naopak mají více dusičnanů