Info
Zprávy
Cross compliance
Výzkum v praxi
Dokumenty
Zprávy
Dotace
Legislativa
Zemědělství
Lesnictví a myslivost
Potravinářství
Jakost
Bezpečnost potravin
Komodity
Ekologické zemědělství
Rozvoj venkova
Kraj a obce
Vzdělávání
Vodní hospodáství
Obnovitelné zdroje
Obecné informace
Agrární komora ČR
Evropská unie
Zahraničí
Zemědělská technika
Inzerce
Odkazy
Agrární komora
Agroweb
Agris
Asociace soukr. zemědělství
Agronavigátor - ÚZEI
Moravskoslezský kraj
Min. zemědělství
Min. pro místní rozvoj
Min. životního prostředí
Státní zem. interv. fond
Český statistický úřad
Sbírka zákonů
Obchodní rejstřík
Portál veřejné správy
Vláda ČR
Evropská unie
Státní správa
Poradci MZe
Krajská informační střediska
Infovenkov
Aktuality
21. březen 2024:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2024
...
více
21. únor 2024:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2024
...
více
26. leden 2024:
Pozvánka na webináře: PŘÍMÉ PLATBY, PODMÍNĚNOST A ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ V JEDNOTNÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V ROCE 2024
Datum konání: 7., ...
více
Kalendář akcí
<-
Květen - 2024
->
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Dnešní akce:
Na tento den není naplánovaná žádná akce.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství
Jakost
Počet článků:
126
1
2
3
4
5
...
13
.
František Mariánek, 4. duben 2013
Jak vybrat kysané a sterilované zelí
Kysané zelí už dávno není to, co bývalo.
celý článek >>
František Mariánek, 23. březen 2013
Výroba tvarohu s využitím ultrafiltrace
Výběr technologie výroby tvarohu závisí především na požadovaných parametrech tohoto produktu s ohledem na jeho následné využití.
celý článek >>
František Mariánek, 25. únor 2013
Tisková zpráva SVS ČR
Konina prokázána v kuličkách a hamburgeru
celý článek >>
František Mariánek, 18. únor 2013
Tisková zpráva SVS ČR
Možná, že i v Čechách..
celý článek >>
agronavigator.cz , 1. únor 2013
Vliv předběžného ošetření jablek před sušením na kvalitu konečného výrobku
Použití kyseliny citronové k zabránění hnědnutí se osvědčilo v kombinaci se sublimačním, ale nikoli s konvekčním sušením.
celý článek >>
Přispěvovatel , 27. září 2012
Soutěž
Vyhrajte dovolenou, která chutná! Soutěž probíhá od 1. 9. do 30. 11. 2012.
celý článek >>
František Mariánek, 15. září 2012
Regionální potravina
Regionálním potravinám přijdou na chuť i televizní diváci
celý článek >>
František Mariánek, 12. září 2012
Regionální potravina
Regionálním potravinám přijdou na chuť i televizní diváci
celý článek >>
František Mariánek, 6. září 2012
Tisková zpráva MZe ČR
Ministr Petr Bendl na konferenci AQUA 2012: Kapři mají téměř kvalitu biopotravin
celý článek >>
František Mariánek, 4. září 2012
Biopotraviny
Biopotraviny nejsou hodnotnější ani zdravější, naopak mají více dusičnanů
celý článek >>
Počet článků:
126
1
2
3
4
5
...
13
.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství
Jakost